Budget CV

Installatiebedrijf

Voor informatie en/of offerte,
neem contact op met René.

Lees meer.

CV Installatie

CV Ketel

Naast de besparing op uw energiekosten is ook vaak comfortverbetering een reden voor het aanschaffen van een nieuwe CV ketel.

Lees meer.

Sample image

Sanitair

Je wilt een mooie badkamer waarin je heerlijk kunt ontspannen. Onder de douche, in bad met bubbels, helemaal zoals je het wilt.

Lees meer.

Solar

Solar

Als je de zonnepanelen laat plaatsen door Budget CV ben je er zeker van dat het goed gebeurt.

Lees meer

De vraag naar duurzame energie groeit. Ook in Nederland zijn zonnepanelen anno 2014 zeer rendabel en kun je aanzienlijk besparen op je gas en elektriciteitsrekening. Zonnepanelen kunnen zowel op een plat dak als een schuin dak worden geplaatst. Elk type woning is geschikt voor zonnepanelen.

Zonnepanelen gaan gauw 25 jaar mee en de besparing wordt elk jaar meer, aangezien de stroomprijs gemiddeld met 5% stijgt per jaar. Daardoor heb je zonnepanelen binnen 8 jaar terugverdiend, afhankelijk van de installatie, kwaliteit en het aantal zonnepanelen.

Als je de zonnepanelen laat plaatsen door Budget CV  ben je er zeker van dat het goed gebeurt. Er wordt gekeken naar de dakconstructie en draagkracht, de optimale dakligging en dakhelling en de eventuele beperking van overschaduwing. De installatie van een PV-panelen systeem bestaat in ieder geval uit: een of meer zonnepanelen, een omvormer, bedrading en montagesets.
Wij zorgen ervoor dat alles goed en veilig wordt aangesloten.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.l of bel ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor het opstellen van een offerte


 

Kosten en besparing zonnepanelen

Een zonnepanelensysteem van 8 panelen (met een vermogen van 2.000 Wp) kost momenteel (januari 2015) inclusief omvormer en installatie ca. 3.000 euro. (inclusief standaard installatie).
Jaarlijks produceert een zonnepanelensysteem van 8 panelen bijna 1.800 kWh elektriciteit: bij de leverancier zou je daar momenteel 400 euro voor betalen (prijspeil 2015). Wat een investering in zonnepanelen echter zo interessant maakt, is dat de prijs van elektriciteit van het elektriciteitsnet zal stijgen, terwijl je met zonnepanelen jarenlang stroom zal kunnen opwekken waar je niets voor hoeft te betalen.

Tips zonnepanelen

  • Voor het plaatsen van zonnepanelen heb je geen vergunning nodig. Uitzonderingen gelden voor monumenten en beschermde stads- of dorpsgezichten. Doe altijd navraag bij je gemeente of kijk op www.omgevingsloket.nl.
  • Zorg bij installatie van zonnepanelen bij voorkeur voor ventilatieruimte tussen de panelen en het dak, en rond de omvormer. Zo voorkom je dat ze teveel opwarmen en daardoor minder efficiënt werken.
  • Als particulier kun je de btw op aanschaf en installatie van zonnepanelen terugvragen van de Belastingdienst.

Slimme thermostaat

Slimme Meter

Draadloos controle over jouw Cv-ketel!

Waterdruk CV

Manometer

Zo kun je van je CV-ketel de waterdruk controleren.

CV-ketel thermostaat

Intergas

Zo kun je de CV-ketel thermostaat instellen van je Intergas CV-ketel.

Combi aanbieding CV & Solar

Aanbieding

Maak ook gebruik van de Tijdelijke regeling waardevermeerdering woningen!